Autodocumentatie beurs 28 september

Alles, maar ook alles wat je aan documentatie wilt/kunt vinden is op de autodocumentatie beurs te vinden


Beste bezoeker van DÉ AUTODOCUMENTATIEBEURS!  
 
Aanstaande zaterdag, 28 september 2024, is het zover: dé beurs zal dan voor het eerst plaatsvinden op de nieuwe locatie in Wijk en Aalburg in een gebouw met veel meer ruimte dan voorheen! We hebben een recordaantal standhouders met een énorm aanbod aan documentatie! Graag vragen we je aandacht met deze mail, aangezien er aantal zaken veranderd zijn!

Informatie voor BEZOEKERS:  

Het nieuwe adres van het beursgebouw: "d'Alburcht", Perzikstraat 14a, Wijk en Aalburg (N. Br.). 
Openingstijden: 09:00u tot 14:00.
Het is als bezoeker niet mogelijk om de beurs vóór 09:00u te bezoeken, hoe lastig ook, we vragen om uw geduld, aangezien de standhouders tijd nodig hebben om rustig op te kunnen bouwen.
Entreeprijs: € 5,- p.p. met een polsbandje als toegangsbewijs*. Dit polsbandje geeft ook een leuke korting op een bezoek aan De Wolfsburcht*
GRATIS Parkeren: naast een ruime parkeerplaats op het beursterrein kan er o.a. in de volgende straten gratis geparkeerd worden:  

Kerkverreweide
Vroonhoeve

In de bijlage vind je de plattegrond van het beursterrein en omgeving.


ETEN & DRINKEN:

In de bar is een gevarieerd aanbod aan eten & drinken beschikbaar tegen zeer schappelijke prijzen, zie bijlage voor de kaart. Speciaal voor de beurs bieden ze ook een overheerlijk broodje bal aan voor slechts € 2,70 - let op: alléén betalingen per pin mogelijk. 


PINAUTOMATEN IN DE OMGEVING:

In d'Alburcht is geen pinautomaat aanwezig. De dichtstbijzijnde pinautomaten in de buurt zijn hier te vinden:

Geldmaat, Anjelierstraat 28, Wijk en Aalburg
CIGO, Markt 71, Wijk en Aalburg
Jumbo Koopcentrum Duijzer, Groeneweg 1, Veen


BELANGRIJK

Aangezien de beurs plaatsvindt op een kostbare sportvloer, is het niet toegestaan om de beursvloer te betreden met scherpe voorwerpen, waaronder karretjes met kapotte wieltjes. Indien er schade aan de sportvloer ontstaat, liggen verantwoordelijkheid en kosten bij de veroorzaker.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of schade. 


*BEZOEK OOK DE WOLFSBURCHT:

In samenwerking met De Wolfsburcht, hét museum voor luchtgekoelde Volkswagens, krijg je op vertoon van je polsbandje € 2,- korting op de toegangsprijs en betaal je slechts €5,- entree. Het museum bevindt zich tegenover d'Alburcht en is speciaal voor deze dag geopend vanaf 11:30. Voor meer informatie: www.wolfsburcht.nl  


REIZEN MET OPENBAAR VERVOER:

De beste verbinding vanaf 's-Hertogenbosch CS is met buslijn 121 richting Gorinchem. Deze stopt bij de bushalte in de Perzikstraat tegenover het beursgebouw. Tevens is buslijn 135 naar Wijk en Aalburg mogelijk, deze stopt echter een aantal straten voor de Perzikstraat. Check altijd vooraf de reistijden en beschikbaarheid!


Informeer gerust medeverzamelaars om de beurs te bezoeken! Mocht je nog bezoekers kennen, die echter niet op de hoogte zijn van het nieuwe adres, laat het hen ajb weten!

Wij kijken uit naar je komst en rekenen op veel plezier met het zoeken naar de documentatie die je altijd al zocht en de transacties die daaruit voortkomen!
Voor algemene informatie zie ook www.automotiveliterature.nl. 
 
Met vriendelijke documentatiegroet,  
  
Jeroen Branderhorst                                       
+31 (0)623438555                     

This is Sliced Diazo Plone Theme