Citro-Classica tourrit zondag 22 september 2024

Sluit je ook aan bij de Citro-Classica tourrit in de achterhoek

Het ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜€ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฟ๐—ถ๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—”๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐˜€ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ.

Er is wederom veel belangstelling voor onze tourrit, wacht daarom niet te lang voor de aanschaf van je ticket voor een dag vol plezier en gezelligheid.

Tickets zijn te verkrijgen via:

https://shop.paylogic.com/8eeae28dae0041a2a3ef19d998397db9

De route van de Citro-Classica Tourrit gaat over de mooiste en meest pittoreske wegen in de Achterhoek. Een unieke kans voor eigenaren van alle Franse klassieke (auto)merken om te genieten van de prachtige omgeving en de idyllische vergezichten.

Let op: De tourrit is niet zomaar een ritje met onze klassiekers, maar ook een culinaire reis, met tal van mogelijkheden om te proeven van de lokale gastronomie en lekkernijen.

De route start vanaf 10.00 uur bij Citro-Classique (Bosberg 8, 7271 LG) in Borculo, vooraf is er koffie en thee. We hebben een lunch en gezamenlijk avondeten en uiteraard prachtige wegen voor onze Franse klassiekers.

Ook op onze siteย www.citro-classica.nlย staat informatie over de tourrit 2024 (de 4e editie inmiddels).

This is Sliced Diazo Plone Theme